Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utlysning inom dansområdet: Open Stage 2022

Har du en dansföreställning för barn och unga under utveckling? Vill du bolla din idé och ditt material med en erfaren dramaturg eller koreograf? Ansök till Open Stage senast 28 januari!

Under en inspirerande heldag varvas korta föreställningsutdrag med feedback från coacher med stor erfarenhet av scenkonst för barn och unga. I publiken finns inbjudna producenter, arrangörer, danskonstnärer och andra branschaktörer och vi lotsas genom dagen av en moderator. 

Var? På Frölunda Kulturhus i Göteborg. 
När? Den 2 mars 2022. 

Under Open Stage erbjuds du: 

  • Möjlighet att presentera din idé och ditt föreställningsmaterial 
  • Coachning av erfarna dramaturger/koreografer 
  • Tillfälle till kunskapsutbyte och nätverkande med kollegor och bransch 
  • Grundläggande ljus- och ljudteknik och tillgång till tekniker 

Vem kan söka: 

  • Professionellt yrkesverksamma 
  • Frilansande utövare 
  • Utövare verksamma i Västsverige prioriteras 

Information om hur du går tillväga för att söka till Open Stage hittar du i Ansökan till Open Stage 2022. Vi öppnar upp för alternativa sätt att söka! Skicka din ansökan senast 28 januari till Luisa Denward, projektledare: luisa.denward@regionteatervast.se, 0738-44 14 80 

PS. Vill du delta i Open Stage som publik? Kontakta Luisa för mer information. 

Open Stage är en danskonstnärlig mötesplats med målet att främja ny danskonst för barn och unga. Open Stage är ett samarbete mellan Frölunda Kulturhus, Göteborgs Stads kulturförvaltning, Step/Producentbyrån, Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen och Dansakademin/Regionteater Väst. Open Stage tar över stafettpinnen efter Expand. 
Senast uppdaterad: 2022-01-12 14:01