Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19/pandemi

För att snabbt kunna stötta fria kulturutövare i en tid då många drabbats hårt har Förvaltningen för Kulturutveckling i Västra Götaland beslutat att utlysa en rad stöd.

Vi har också startat en helpdesk dit kulturarbetare och konstnärer kan vända sig med frågor. 

Kulturting Västra Götaland 2021 - Nystart

Den 8 oktober 2021 är du välkommen att bidra till nystarten av kulturlivet! Kulturting Västra Götaland är ett forum för dialog och utveckling, i år med kulturlivets framtid i centrum.  Vi välkomnar politiker, tjänstepersoner och kulturlivets representanter i regionen att bli inspirerade, få kunskap och hitta drivkrafter. Hur kan vi tillsammans, på olika sätt och med olika perspektiv, bidra till en nystart?

Helpdesk för kulturstöd

Med anledning av pandemin driver vi en helpdesk för aktörer inom kultur, kulturarv och naturarv. Behöver du ett bollplank, vägledning om var du kan söka stöd, eller råd om hur du kan gå vidare? Kontakta oss!

Covid 19-pandemin

Läs mer om vilka insatser vi gör för att stötta kulturlivet och natur- och kulturarvets aktörer med anledning av den pågående pandemin.
Senast uppdaterad: 2021-06-24 13:23