Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Helpdesk kulturstöd

Såväl staten som Västra Götalandsregionen har avsatt pengar för att stötta kultursektorn och dess utövare för att mildra konsekvenserna av covid-19-pandemin. Behöver du ett bollplank, hjälp med din ansökan, eller tankar om hur du går vidare? Kontakta oss!

Enklast når du oss genom att mejla kulturutveckling.radgivning@vgregion.se. Ditt mejl kommer att vidarebefordras till rätt person hos oss, som hjälper dig vidare.

Många av ansökningsperioderna är korta och vi hjälper dig så snabbt vi kan.

Aktuellt just nu

Kulturrådets krisstöd 8 februari–2-4 mars

Kulturrådets krisstöd till särskilda behov i kulturlivet har öppnat

Bidraget kan sökas av juridiska personer och enskilda näringsidkare som bedriver kulturverksamhet av professionell art, eller är väsentliga för kulturområdet och som har sina huvudsakliga intäkter ifrån kulturevenemang, eller bedriver främjande verksamhet inom kulturområdet.

Bidraget kan också sökas av aktörer som bedriver amatörkulturell verksamhet eller nationella minoriteters kulturverksamhet om verksamheten bedöms ha nationell kulturpolitisk betydelse. Sökande ska vara verksam och registrerad i Sverige.

Ansökningsperiod

 

Senast uppdaterad: 2021-02-11 09:17