Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

21-23/9 Byggnadsvårdens konvent 2022

Varmt välkommen till Byggnadsvårdens konvent i Mariestad. Den 21-23 september samlas vi för några dagar av nätverkande, föreläsningar, presentationer och workshops.

Datum: 21-23/9
Plats: Mariestad

Anmäl dig här

 

I år är det dags för Byggnadsvårdens konvent som går av stapeln den 21–23 september. Föreläsningar och workshops avlöser varandra och vänder sig till byggnadsantikvarier, hantverkare, materialproducenter, samhällsplanerare, arkitekter, ingenjörer, forskare, studenter och andra verksamma inom byggnadsvård.

I årets Byggnadsvårdskonvent kommer mängder av intressanta och aktuella ämnen behandlas. Bland annat kommer vatten, kulturarv, landskap och miljö- och hållbarhetsfrågor tas upp. Men även frågor kring forskning, kompetensförsörjning och kulturmiljövårdens virkesbehov kommer lyftas och diskuteras.

Sista anmälningsdag är 26 augusti.

Evenemanget är ett samarbete mellan Västra Götalandsregionen, Riksantikvarieämbetet, Hantverkslaboratoriet, Svenska byggnadsvårdsföreningen och Byggnadsvårdsföretegen.

Läs mer och anmäl er här.

Senast uppdaterad: 2022-09-28 12:49