Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

17/5 Textila uttryck

Välkommen till en inspirationsdag med workshops för att prova olika sätt att arbeta med textilfärg och tygtryck. Kursen är öppen för dig som arbetar inom LSS-verksamhet, sär/anpassad skola eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

När: 17 maj
Tid: 09.30–16.00
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Anmäl dig senast: 28 april

Läs mer om Allégården i Tillgänglighetsbasen

Till anmälan!

Under dagen kommer vi att skapa tygtryck med egna schabloner, stämplar, måla på tyg, använda naturmaterial och återbruk samt testa att göra pastareservage.

Kursledare

Lisa Perkola Olofsson är slöjdlärare och arbetar som aktivitetscoach och stödassistent i en daglig verksamhet. Hon är även kursledare i textila kurser på Art College Folkuniversitetet.

.......................

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.
 
Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.
 

Klangfärgs verksamhet


Senast uppdaterad: 2023-01-24 11:35