Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utvärdering och analys:            Ett år med pandemin

Den 6 oktober överlämnades till regeringen denna slutrapport, framtagen av Myndigheten för Kulturanalys. I uppdraget det bland annat ingått att kartlägga hur landets kulturliv och kulturella infrastruktur, inom ideell, kommersiell och offentlig regi, drabbats av pandemin.

Denna rapport utgör Kulturanalys slutredovisning av regeringsuppdraget att genomföra en översyn av effekterna inom kulturområdet i Sverige med anledning av spridningen av covid-19. Slutredovisningen omfattar också en kartläggning av vilka insatser som införts på statlig, regional och kommunal nivå för att möta den kris som drabbat kulturområdet till följd av pandemin.

Den första delredovisningen skedde till regeringen den 15 april och den rapporten hittar du här. En översyn av pandemins effekter inom kulturområdet - Kulturanalys

Slutrapporten överlämnades till regeringen den 6 oktober. Den hittar du här. 


Senast uppdaterad: 2021-10-06 18:48