Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverk inom kulturarv

Nätverk för bebyggelse/byggnadsantikvarier, eller andra med motsvarande position, som arbetar med kulturmiljöfrågor i bebyggelseperspektiv, med byggnadsvård, eller andra närbesläktade frågor i Västra Götalands län, och som är offentligt anställda. Nätverket finns till för gemensam planering, kunskapsutbyte och fortbildning. Gruppen utgör en del i det regionala kulturmiljöarbetet och träffas ett par gånger per år. Värdskapet ambulerar och vi tar upp aktuella teman eller gemensamma satsningar. Kontakta oss för att vara med på sändlistan och få våra utskick!

Läs mer om nätverket!

Marie Odenbring Widmark

Antikvarie
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kulturarvsakademin (Heritage Academy) är ett samarbetsprojekt mellan olika kultur – och minnesinstitutioner, Göteborgs universitet och Västra Götalandsregionen. Syftet är att akademin ska fungera som en mötesplats där teori och praktik kan samverka och där akademin kan stödja kunskapsutvecklingen inom universiteten och kulturinstitutionerna. Den huvudsakliga verksamheten består av seminarier, konferenser och fortbildning.

Läs mer om Kulturarvsakademin

Detta nätverk vänder sig till dig som äger och förvaltar en mera komplex miljö med flera byggnader – inte enskilda mindre hus. Man behöver ha intresse för att utveckla miljön och att byta erfarenheter av detta med andra i samma situation.

Läs mer här

 

 


Senast uppdaterad: 2023-04-12 10:13