Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Helpdesk kulturstöd

En pratbubbla med ett at-tecken mot grön bakgrund

Under pandemin drev Förvaltningen för kulturutveckling Helpdesk kulturstöd. Syftet var att guida kulturlivet bland de åtgärder som sattes in för att mildra konsekvenserna av pandemin.

Genom helpdesken samlade vi en stor mängd information om olika stödformer, vi gjorde webbsändningar på aktuella teman och besvarade frågor via vår e-post. Helpdesken är nu stängd i den formen och frågorna tas om hand genom ordinarie verksamhet. 

Det går självklart bra att fortsätta mejla oss på kulturutveckling.radgivning@vgregion.se om du har frågor på temat. Ditt mejl kommer att vidarebefordras till rätt person hos oss, som hjälper dig vidare.

Här finns fler kontaktvägar till oss. 

Nystart kulturliv

Nu nystartar vi kulturlivet i regionen! Med tidigare erfarenheter och nyvunna kunskaper kan vi tillsammans verka för ett rikt, hållbart och långsiktigt kulturliv. Här har vi samlat flera av de verktyg och stöd vi kan erbjuda för just nystarten.

Rådgivning och kontakt ämnesvis

Har du frågor utifrån ett specifikt ämne? I den här listan hittar du kontaktpersoner som kan hjälpa dig. Om den du kontaktar inte själv har svar slussar hen dig självklart vidare till rätt person.

Senast uppdaterad: 2022-06-07 11:03