Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fortbildningar och evenemang

Förvaltningen för kulturutveckling erbjuder ett stort och varierat utbud av fortbildning och kompetensutveckling. Här hittar du bland annat seminarier, frukostträffar, inspirationsdagar, kurser och konferenser, framför allt för tjänstepersoner inom kommuner, kulturutövare, ideellt engagerade krafter och politiker.

Förvaltningen för Kulturutveckling ställer tillfälligt in aktiviteter och arrangemang som innebär fysiska möten. Anledningen är Folkhälsomyndighetens skärpta nationella föreskrifter för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19. Beslutet är en tillfällig åtgärd som gäller tills vidare. 

Under 2020 ställde vi om många av våra fysiska möten till digitala och det kommer vi att fortsätta göra minst så länge råden föreskriver det. 

Din sökning resulterade inte i några träffar.

Kurser i byggnadsvård

Vi håller kurser i byggnadsvård. Läs mer på hemsidan för Slöjd och byggnadsvård, vårt centrum för hållbarhet och sunda material.

Återkommande evenemang

Inspiration och tid att träffas – det är två vanliga ingredienser i flera av våra återkommande evenemang.
Senast uppdaterad: 2020-09-29 10:54