Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Internat

Här du bor på skolan tillbringar du även din fritid där, vilket gör att din skoltid blir helt unik. Många träffar sina bästa vänner och bygger upp ett tryggt nätverk under internattiden. Våra elever brukar säga att internatet blir som en andra familj. Internatet är uppdelat på tre byggnader och i varje byggnad finns pentry och tv-hörna. För dig som bor på internatet ingår frukost, middag och kvällsmat. Som elev har du möjlighet att söka plats på internaten, notera att elever i årskurs ett och två har förtur till boendeplats vid många sökande. 

Pris

Alla priser inkluderar kost och logi. I kosten ingår frukost, middag och kvällsfika. Skollunchen är fri för alla elever, den ingår också. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår ej och betalas på plats vid varje fikatillfälle om så önskas. Bra att veta är att den första fakturan från skolans internat skickas ut i September och då faktureras perioden Augusti-30 September. Därefter månadsvis.

985kr per vecka  för logi, inklusive fyra stycken middagar och fyra stycken frukostar.


Senast uppdaterad: 2021-06-10 13:21