Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om antagningsbesked

Publicerad:
Tonåringar i solnedgång

I början av vecka 26 kommer du som sökt till oss få ditt slutliga antagningsbesked i brevlådan. 

Resterande antagning till IMYNB görs runt skolstart, kring vecka 32. Du som blivit reservplacerad behöver i nuläget inte göra något alls, om du inte väljer att avstå din reservplats. Då ska du ange det på svarstalongen och skicka in den. Om en eventuell reservplats uppstår meddelar vi detta med ett nytt antagningsbesked. Reservantagningen pågår som längst till och med 15 september. Bifogade bilagor ska fyllas i och returneras i rätt angivet svarskuvert (om du är intresserad av erbjuden plats), tillsammans med svarstalongen.

Du som fått besked om att du är obehörig till det du har sökt, men som via sommarskola läser upp betygen under sommaren, får ett nytt antagningsbesked om en plats kan beredas för dig.

16 juli ska svarstalongen som sitter på antagningsbeskedet vara oss tillhanda. Talongen avskiljs från beskedet och postas i bifogat svarskuvert till Naturbrukskansliet. Bifogade bilagor ska fyllas i och returneras i rätt angivet svarskuvert, tillsammans med svarstalongen.

Om du vill komplettera med ett sent val så ska du kontakta antagningskansliet i din hemkommun. De hjälper till med sena omval och förmedlar sedan informationen till oss.

utbildning@skaraborg.se
gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se
antagning@fyrbodal.se
gymnasieantagningen@boras.se

Hör av dig om du har frågor kring ditt antagningsbesked till:
Växel: 010-455 08 30
E-post: naturbruksförvaltningen@vgregion.se


Publicerad: