Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inspirationsdag och fältvandring 16/8

Datum och tid: Torsdagen den 16 augusti kl. 12:00 - 17:00
Plats: Naturbruksskolan Sötåsen i Töreboda

Hur kan vi arbeta för starkare ekosystem och bättre råvaror? När vi anlägger odlingar för grönsaker eller spannmål påverkar vi naturens egna rytm och stör det ekologiska systemet. Vilka metoder kan vi ta till för att gynna pollinatörer, djur och växtliv?

Välkommen till en eftermiddag där hållbarhet och framtidens odling och livsmedel står i fokus. Vi bjuder på en lunch av egenodlade råvaror, därefter berättar vi om hur du som odlare kan jobba för att gynna pollinatörer, djur och växtliv. Dagen avslutas med en fältvandring där vi visar exempel på hur vi på Sötåsen arbetar med ekosystemtjänster både inom trädgårdsodling och lantbruk.

Det är gratis att delta och vi bjuder på lunch. Klicka här för att anmäla dig: https://bit.ly/2Jd87nj

Program

12.00: Lunch serveras
13.00: Metoder för att gynna pollinatörer, djur och växtliv (Olle Kvarnbäck, Naturvisaren,  Elisabeth Ögren, Jordbruksverket, och Britt-Marie Benjaminsson, Naturbruksförvaltningen)
15.00: Fika
15.15: Fältvandring inom lantbruk och trädgård
17.00: Avslut

Länk till inbjudan i PDF-format.

 

Senast uppdaterad: 2018-07-22 12:58