Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inspirationskväll: Biologisk mångfald i odlingslandskapet

Varför är biologisk mångfald så viktigt för vår framtid? Räcker det att så en blomsterremsa för att gynna insekterna? Vilka insatser gör egentligen skillnad och hur kan vi mäta effekten av det vi gör?

Dag och tid: Måndagen den 16 mars, kl 18.00-20.30
Plats: Naturbruksskolan Uddetorp, Skara

Välkommen till en inspirerande kväll om biologisk mångfald där vi berättar om hur vi arbetar för att gynna viktiga arter och vilka effekter vi sett av insatserna. De senaste tre åren har vi arbetat med ett projekt där vi testat och utvärderat olika insatser för biologisk mångfald på Naturbruksskolorna Sötåsen och Uddetorp. Nu berättar vi om de erfarenheter och slutsatser vi kunnat dra från arbetet. Kvällen inleds med soppa och mingel och efter föredragen hålls en frågestund och öppet diskussionsforum.

Våra inspirationskvällar är alltid gratis och öppna för alla. Vi bjuder på lättare mat. Anmäl dig via länken nedan senast måndag 9 mars.

Länk till anmälan

Program
18.00 - Soppa och mingel
18.30 - Föreläsningen börjar
Ca 20.00 - Frågor och öppen diskussion 

Kontakt vid frågor om evenemanget:
Sofie Bertilsson, 070-0825669 eller sofie.bertilsson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-05-25 07:08