Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digital inspirerande aktivitet

Publicerad:
Beskirvande bild för eventet Vad är en naturupplevelse.

Vad är en naturupplevelse och hur olika uppfattar vi en upplevelse i naturen egentligen?

Inspireras tillsammans med Martin Ahlqvist i samband med julens ledighet. Martin är en av våra lärare som arbetar på Naturbruksskolan Svenljunga med utgången upplevelseturism-outdoor. Han har en gedigen friluftsbakgrund med utbildning inom bland annat klättring, paddling, skidåkning, MTB och långfärdsskridskor. Idag får du möjlighet att höra honom prata kring perspektivet naturupplevelse kontra en upplevelse i naturen, hur olika vi kan uppleva samma plats beroende på vilket syfte vi är där för. Intressanta och kloka ord.
Hoppas du blir inspirerad!
Filmen är en del i Naturbruksförvaltningens inspirerande aktiviteter för alla i Västra Götalandsregionen. Alla aktiviteter, liveevent och filmer är alltid kostnadsfria. Filmen kan såklart ses i hela världen.
Dela gärna filmen vidare.
Ha en fortsatt skön julledighet för dig som har det, för dig som jobbar kan du passa på att få en upplevelse i naturen under kommande helg. 
 
Se filmen på Naturbruksförvaltningens facebooksida;
 
 
 

Publicerad: