Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Växtodling - specialisering 2

vete

Arbetar du med lantbruk och vill stärka din kompetens?

Fördjupningskursen i Växtodling specialisering passar dig som redan har praktiska förkunskaper men behöver komplettera med teori för att till exempel starta eget företag eller läsa vidare.

Du lär dig om odlingstekniken för olika grödor (stråsäd, trindsäd, oljeväxter, vall mm) och fördjupar dig speciellt i några av dem. Du får kunskap om hur man styr odlingen så att det blir god kvalitet antingen du ska använda den till foder eller livsmedel. Kursen behandlar aktuella odlingsfrågor om dränering och bevattning, växtskydd och växtnäring, och belyser odlingens möjligheter i framtiden.

Endast sökbar för:
Egna företagare; F-skattesedel alternativt bevis om momsregistrerings måste bifogas ansökan.
Ett avtal där företaget förbinder sig att betala utbildningskostnaden måste tecknas innan antagning görs. Avtalet skickas till företaget när antagningskansliet har fått alla obligatoriska uppgifter.

Kostnad:
Priset för 2020 är ännu ej fastställt
2019 års pris är 93,75 kr/poäng exkl. moms

Samt att är en rekommendation att ha läst växtodling specialisering 1 först för både yrkesvux och uppdrag, skickar med protokoll på dettaObservera att utbildningen kan komma att förläggas på flera studieorter.

Ämnesområde
Naturbruk
Kurskategori
Naturbruk
Studieform
uppdrag-deltid-distans

Kursstart: 2020-04-06
Kursslut: 2020-06-12

Per Erik Larsson

Yrkeslärare med utbildningsansvar
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Vid frågor om antagningen

Naturbruksförvaltningens växel
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2020-01-14 13:13