Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Trädgårdsskötsel med yrkessvenska

Vill du arbeta med att sköta grönytor och planteringar? Vill du ha ett fritt arbete nära naturen och årstidernas växlingar? Kan du tänka dig att jobba på till exempel parkförvaltningar, bostadsbolag, kyrkogårdar, anläggningsfirmor eller starta eget?

Utbildningen inom skötsel och underhåll av grönytor kan du kombinera med dina studier i svenska. Den vänder sig främst till dig som inte har svenska som modersmål. Du får praktiska och teoretiska grunder för att kunna arbeta inom näringen. Det ingår även studiebesök och APL (Arbetsplats-förlagt lärande).

Skötsel innebär fokus på skötsel av gröna utemiljöer samt beskärning och trädvård. Du får dessutom grundläggande kunskaper i trädgårdsanläggning.

Trädgårdsbranschen har behov av utbildad kompetens och denna utbildning gör dig attraktiv och anställningsbar inom olika typer av trädgårdsföretag.

Vår samarbetspartner kring Integrationsutbildningen är Kunskapens Hus i Munkedals kommun.

Senast uppdaterad: 2019-12-23 08:51