Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

FoU primär och nära vårds Idébank

Välkommen till FoU primär och nära vårds Idébank, en Idébank för primärvården. Här kan du lämna tips på idéer för nya forskningsprojekt, utvecklingsprojekt och innovationsprojekt. Du kan också hämta inspiration och hitta en projektidé som du kan undersöka för t.ex. ett vetenskapligt arbete inom ramen för din ST-utbildning.

Till dig som vill lämna en idé: 

Du som lämnar en idé behöver inte själv ha gjort efterforskningar och veta vilket underlag det finns i litteraturen eller om din idé redan har undersökts. Det räcker med att du har en idé som du vill lämna till någon annan. 

Till dig som vill hitta en idé:

Du som letar efter inspiration eller en konkret idé att ta vidare kan leta i listan med inskickade projektidéer. I listan visas bara en generell beskrivning av idén och vill du veta mer fyller du i formuläret för att få mer information och den fullständiga idébeskrivningen. 

Vad händer med idéerna?

När en idé har lämnats in kommer den att läggas till i listan (länk till sidan), du som lämnat idén kommer att få återkoppling när någon visar intresse. Om du vill vara en aktiv del i arbetet med din projektidé anger du det i formuläret.  

Listan på idéer uppdateras varannan vecka. 

Jag vill lämna en idé

För att lämna en idé till FoU primär och nära vårds Idébank fyll i formuläret på nästa sida.

Senast uppdaterad: 2022-04-28 15:20