Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Hitta en projektidé i Idébanken

Här listas de idéer som har skickats in till FoU primär och nära vårds Idébank och du kan skicka in en förfrågan för att få mer information om en idé som du är intresserad av.

Om idéerna i FoU primär och nära vårds Idébank: 

 Idéerna som visas här i Idébanken kan ha skickats in från verksamhetschefer, medarbetare inom vården eller från allmänheten. I vissa fall finns det mycket information om idéen, och i andra fall väldigt lite. Den som skickat in idéen har haft möjlighet att ange om projektet är avsedd som ett forskningsprojekt, utvecklingsprojekt eller innovationsprojekt.

Det är upp till dig som hämtar ut en idé att ta reda på om idén redan har undersökts, beforskats eller är genomförbar. 

Idéerna beskrivs med generella ordalag i listningen nedan och det är först när du fyllt i formuläret nedan som du kommer få den fullständiga informationen kopplat till den idé som du är intresserad av. 

Hämta ut en idé: 

För att hämta ut en idé fyller du i formuläret nedan och kommer sedan bli kontaktad av personal från FoU primär och nära vård. Det är då du får all information om idén samt dess fulla titel. I vissa fall kommer det även finnas möjlighet att direkt kontakta den som skickat in idéen. 

Inskickade idéer till FoU primär och nära vårds Idébank

Här nedan visas de generella titlarna på idéerna som skickats in till Idébanken listade efter datum. 

FoU primär och nära vård förmedlar information om inkomna projektidéer och listan med generell information uppdateras varannan vecka. 

Inkomna idéer:

  • Datum: 2021-10-27
    Generell idétitel: Vad krävs för att leda rehabkoordinatorer?
    Typ av projekt: Forskningsprojekt/Utvecklingsprojekt

Jag vill få information om en idé

Senast uppdaterad: 2022-04-28 15:21