Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt

”En stark klinisk forskning är förutsättningen för en evidensbaserad och kunskapsstyrd hälso- och sjukvård präglad av hög kvalitet" (Världsklass! - Åtgärdsplan för den kliniska forskningen SOU 2008:7)

Det pågår inom FoU primär och nära vårds upptagningsområde i genomsnitt 250 projekt varje år. Dessa spänner över en mängd olika områden och projektledarna kommer från primärvårdens alla yrkeskategorier.

Alla pågående projekt inom regionområde FoUUI

Alla pågående forskningsprojekt, utvecklingsprojekt och kvalitetssäkringsarbeten inom regionområde FoUUI primär och nära vård som registrerats i Projektdatabasen FoU i VGR visas i en samlad rapport i på projektdatabasen FoU i VGRs webbplats (extern länk).

Forskningsplattformar

FoU primär och nära vård arbetar aktivt med organisering av så kallade forskningsplattformar för att kartlägga vilka som har liknande forskningsinriktning, samverka kring projekt och att skapa kontaktytor.

Senast uppdaterad: 2022-06-22 08:15