Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till FoU primärvård

Välkommen till Forskning och Utveckling i primärvård

Vi stimulerar, stödjer och initierar forskning och utveckling samt utvecklar den vetenskapliga kompetensen hos primärvårdens personal.

Vi vänder oss både till offentliga och privata vårdgivare.

Aktuellt

  • Vi har inom FoU primärvård Göteborg och Södra Bohuslän en ny chef.  Helena Backlund Wasling har sedan i slutet av mars tagit över från Maria Larsson, numer forsknings- och utbildningschef i Region Värmland.

  • För dig som är disputerad inom hälsovetenskaper och med anställning inom VGR hålls en distanskurs om HTA den 10-12 november. Sista anmälningsdag 23 juni (först till kvarn till 20 platser)

  • Nu är det dags att anmäla sig till höstens kurs för vårdsamordnare psykisk ohälsa i primärvård. Utbildningen omfattar 7,5 hp, och ges som en uppdragsutbildning via Göteborgs Universitet.

  • Vi gratulerar allmänläkare Tobias Andersson till en väl utförd disputation och titeln medicine doktor.

  • Den 16 april medverkar vi med en programpunkt på årets Vetenskapsfestival. Sex av våra forskare guidar publiken genom den breda primärvårdsforskningen där nyttan för patienterna är den starkast lysande ledstjärnan.

Kommande event

27
maj

Gothia Forums seminarieserie: Datahantering i en klinisk prövning och GDPR

Starttid:
Plats:
Ort: Göteborg
09
jun

Gothia Forums seminarieserie: Prövarinitierade studier

Starttid:
Plats:
Ort: Göteborg