Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sök projektmedel för FoU!

Sedlar och förstoringsglas

Den 1 oktober öppnar tre av Västra Götalandsregionens fyra lokala FoU-råd återigen för ansökningar om anslag

FoU primärvårds respektive FoU-centrum är anslagsgivarkanslier för de lokala FoU-råden gällande hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen.

FoU-rådens uppdrag är att verka för och ge ekonomiska förutsättningar till att forskning och utvecklingsarbete bedrivs. Du är i de flesta fall behörig att söka anslag om du hör till det geografiska området för öppet FoU-råd, samt har din anställning inom öppen- eller slutenvård i offentlig eller privat regi (med avtal i VGR) eller inom Folktandvård (vid osäkerhet kan administratör för aktuellt FoU-råd kontaktas).

Sista ansökningsdag för de lokala FoU-råden och höstens projektmedel är den 31 oktober. Andra ansökningar till de lokala FoU-råden kan oftast lämnas löpande under året.

Du hittar information om vilka bidrag som kan sökas på FoU-rådens hemsidor här på sidan under rubriken "Läs mer och gör din ansökan på FoU-rådens hemsidor". På rådens hemsidor hittar du även kontaktuppgifter till respektive kansli.

Läs mer och gör din ansökan på de lokala FoU-rådens hemsidor

Senast uppdaterad: 2018-09-13 16:51