Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kongresser och möten

Publicerad:

- där projekt från plattformen kommer att presenteras.

SFAM Norrköping april 2018

Svensk förening för allmänmedicin arrangerar en kongress i Norrköping med temat ”I nöd och lust. Med temat vill de lyfta fram den arbetsglädje och lust som finns mitt i de svårigheter vi möts av varje dag i primärvården.

Vi arbetar ju också i en klinisk verklighet som rymmer både nöd och lust. Att vi har förväntningar och ambitioner på långa relationer och kontinuitet gör dessutom att arbetet emellanåt liknar ett äktenskap: i nöd och lust.

EASD Berlin september 2018

European Association for the Study of Diabetes (EASD) årliga möte erbjuder en spännande inblick i och förståelse för de nyaste forskningsupptäckterna inom alla aspekter av diabetologi.

”Jag ser fram emot att välkomna dig till Berlin där du får möjligheten att njuta av en spännande vetenskaplig konferens i en rik kulturell och historisk miljö”
Prof. Joachim Spranger, Chairman, Local Organising Committee for EASD 2018

ESH 2019 Milano

European Society of Hypertension (ESH) årliga möte arrangeras vartannat år I Milano. Det innebär att nästa möte i Milano går av stapeln 2019.  Dessa möten erbjuder olika program av hög vetenskaplig kvalitet relaterade till forskning inom hypertoniområdet.

Publicerad: