Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny kursbok för blivande vårdsamordnare!

Det som började som ett forskningsprojekt har förutom breddinförandet av funktionen vårdsamordnare på vårdcentraler i Västra Götalandsregionen (VGR), resulterat i en ny kurs och kursbok!

Boken "Vårdsamordnare vid psykisk ohälsa i primärvården - forskning, organisation och implementering" kommer att användas som kurslitteratur i kursen "Vårdsamordnare psykisk ohälsa" som omfattar 7,5 högskolepoäng och ges som en uppdragsutbildning via Göteborgs Universitet. Boken kommer att kunna rekvireras som pdf via Allmänmedicinskt Centrum, Göteborg.

Boken sammanfattar den kunskap och erfarenhet som erhållits i forskningsprojektet "Care manager - Vårdsamordnare som spindeln i nätet för patienter med depression i primärvården". Projektet har bedrivits i samarbete med Allmänmedicin på Göteborgs Universitet, Västra Götalandsregionen (VGR) och primärvårdens FoU-centrum. Läs mer om projektet via länk nedan (länken går till projektdatabasen FOU i VGR). 

Författarna bakom kursboken: Cecilia Björkelund, Irene Svenningsson, Eva-Lisa Petersson, Jeanette Westman, Dominique Hange, Lilian Wegner, Carl Wikberg, Anna Holst, Maria Magnil-Molinder, Malin André, Sandra af Winklerfelt Hammarberg, Camilla Udo, Lars Wallin, Christina Möller, Shabnam Nejati och Pia Augustsson.

Care manager

Senast uppdaterad: 2020-10-19 13:03