Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SWEsrii - Göteborg 23-24 maj 2022

Forskningsplattformen psykisk hälsa har privilegiet att delta i organiserandet av SWEsrii 2022 – den 11:e svenska konferensen om internetinterventioner.

Digitala metoder och implementering engagerar flera av forskningsplattformens medlemmar i olika projekt. Forskningen karaktäriseras av bland annat utveckling av behandlingsmodeller som ligger till grund för nya behandlingsinterventioner. Ett par exempel digitala program som har utvecklats inom plattformen är: Lära sig leva med migrän, Delia – var med och påverka din behandling, ADAPT – digifysiskt program för barn med funktionell buksmärta och RE-AIM organisation vid implementering av internet-kbt.

Konferensen hålls på Mölndals sjukhus strax utanför Göteborg den 23 – 24 maj 2022. Forskare från Sverige och hela Europa kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter om att använda och utveckla internetbaserade interventioner.

Det är gratis att delta!

Mer information finns på SWEsrii:s hemsida: https://esrii.org/sweden/

Senast uppdaterad: 2022-03-24 13:15