Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Speciellt ekonomiskt stöd för doktorandstudier

Det ekonomiska stödet söks av doktorander som är i slutfasen av sitt avhandlingsarbete och är i behov av sammanhängande tid att till exempel skriva sin kappa/ramberättelse. Stödet är främst avsett att användas till lön. Graden av stöd kan variera och prioriteras enligt kvarvarande tid till disputation.

Behörig att söka är person som bedriver primärvårdsinriktad forskning med minst 50% anställning inom offentlig primärvård alternativt på enhet med avtal enligt vårdval i primärvård i Göteborg och Södra Bohuslän, och är inskriven som doktorand. Sökanden bör ha genomfört halvtidskontroll. Stöd kan bara beviljas en gång.

  • Ansökan görs digitalt i formulär här på hemsidan. Se nedan för länk. När du klickat på "Skicka" får du en länk till en blankett som ska skrivas ut och under samt skickas till FoU primär och nära vård Göteborg och Södra Bohuslän via e-post fou.primarvard.gbgsb@vgregion.se
  • Ansökan, och bilagor, kan författas på svenska eller engelska.
  • Fördelning av medel sker löpande efter bedömning av FoU-chef för FoU primär och nära vård Göteborg och Södra Bohuslän.
  • Beslut kan ej överklagas.

Ansökningsperiod

Ansökningar om dessa medel sker löpande under året.

Till ansökan om speciellt ekonomiskt stöd för doktorandstudier

 

Senast uppdaterad: 2022-07-12 12:04