Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Forskningsvecka - för anställda inom primärvården, Södra Älvsborg

Det stöd som söks här avser att ge möjlighet till tjänstledighet i en vecka för att forma din projektidé till en projektplan, skriva en ansökan för forskningsanslag, och/eller skriva manuskript som planeras att skickas till en vetenskaplig tidskrift. Projektet förutsätts vara primärvårdsinriktad forskning med mål att publicera en vetenskaplig artikel.

Ansökningsperioden varierar från år till år. 

Sista ansökningsdag 2020: 9 november 

Behörighetsvillkor:

  • Du som sökande skall vara tillsvidareanställd minst 50 % inom offentligt driven primärvård alternativt på en enhet med avtal enligt vårdval i primärvård i området Södra Älvsborg. ST-läkare är behöriga att söka, men ej AT-läkare. Om du har tidsbegränsat vikariat är du inte heller behörig att söka. 
  • Sökanden skall även ha anställning under hela den period som stödet avser. 
  • Du som ansöker om arbetstid skall vara projektledare för det projekt som denna ansökan gäller. Projektledare är den som aktivt leder projektarbetet, genomför projektet som ansökan avser och kommer att stå som första författare på den vetenskapliga artikeln (denna regel innebär att sista författare eller annan medförfattare inte är behörig att söka).   

Ansökan

Sista ansökningsdag 2020: 9 november 

Ansök om medel för forskningsvecka

  1. Klicka på "länk till ansökan" och fyll i formuläret. Alla fält med + tecken är obligatoriska och måste fyllas i för att din ansökan skall kunna slutföras. Se hjälptexter för ytterligare information.
  2. Klicka på knappen ”Korrekturläs och slutför” när du har fyllt i alla uppgifterna. Då kommer du till en sida där du kan korrekturläsa din ansökan. Önskar du att ändra någon uppgift i din ansökan kan du gå tillbaka till formuläret med knappen ”Ändra”. När du är klar klickar du åter på ”Korrekturläs och slutför”.
  3. Klicka på knappen ”Slutför” när alla uppgifter i din ansökan är korrekta. Du kan gå tillbaka och göra ändringar i din ansökan ända fram till sista ansökningsdag.
  4. Bekräftelseblanketten blir synlig efter att du har klickat på ”Slutför”. Skriv ut blanketten och signera. Därefter skickar du in blanketten tillsammans med kopior på eventuella intyg till den på blanketten angivna adressen.
Senast uppdaterad: 2021-03-19 10:08