Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Årsredovisning FoU i VGR 2019 - nu tillgänglig för alla på webben!

Publicerad:

Alla forskningsaktiva, deras chefer, kollegor och andra forskningsintresserade kan nu enkelt ta del av den forskning som pågick i Västra Götalandsregionen under år 2019.

Det har under våren 2020 pågått ett gediget arbete med att uppdatera och kvalitetssäkra data i projektdatabasen FoU i VGR. Detta för att Årsredovisning FoU i VGR 2019 ska vara korrekt och tillförlitlig.

Detta är speciellt viktigt då datan i både årsredovisningen och i projektdatabasen löpande används när VGR lämnar uppgifter till bland annat Vetenskapsrådet. Naturligtvis är databasen även ett viktigt och bra verktyg för verksamheternas egna redovisningar och för marknadsföring av våra duktiga projektledare och den betydande forskning som görs inom VGR.

Kvaliteten i den kliniska forskningen i Sverige har tidigare bedömts av Vetenskapsrådet, och i den rapport som publicerades i mars 2018 kom VGR ut på sammantaget första plats i landet. Regionens förvaltningar och vårdgivare har alla bidragit till detta goda utfall, som också innebär att till exempel tilldelningen av ALF-medel till regionen stärktes ytterligare.

Vill du ta del av årsredovisningen för till exempel din verksamhet kan du nu enkelt göra det på hemsidan för FoU i VGR.

Årsredovisningen 2019 – personer, projekt och publikationer

Har du frågor och funderingar kan du kontakta FoU-guiden för det område du är intresserad av.

FoU-guider i Västra Götalandsregionen

 

Publicerad: