Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lokala FoU-rådsmedel

Den 1 mars öppnade återigen Västra Götalandsregionens lokala FoU-råd för ansökningar om anslag.

FoU primärvårds respektive FoU-centrum är anslagsgivarkanslier för de lokala FoU-råden gällande hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen.

FoU-rådens uppdrag är att verka för och ge ekonomiska förutsättningar till att forskning och utvecklingsarbete bedrivs. Du är i de flesta fall behörig att söka anslag om du hör till det geografiska området för öppet FoU-råd, samt har din anställning inom öppen- eller slutenvård i offentlig eller privat regi (med avtal i VGR) eller inom Folktandvård (vid osäkerhet kan administratör för aktuellt FoU-råd kontaktas).

Sista ansökningsdag för de lokala FoU-råden och höstens projektmedel är den 31 mars. Andra ansökningar till de lokala FoU-råden kan oftast lämnas löpande under året.

Du hittar information om vilka bidrag som kan sökas på FoU-rådens hemsidor här på sidan under rubriken "Läs mer och gör din ansökan på FoU-rådens hemsidor". På rådens hemsidor hittar du även kontaktuppgifter till respektive kansli.

Senast uppdaterad: 2019-03-01 09:08