Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Extra utlysning!

Publicerad:

FoU primärvård satsar lite extra år 2019 på att synliggöra forskning i primärvård. FoU-centrum Göteborg och Södra Bohuslän avsätter därför medel för rese- och konferensbidrag samt bidrag till framställning av poster och presentationsmaterial för projektledare och forskare som under nästa år ska presentera sitt projekt eller studie nationellt eller internationellt.

Stödet är avsett att användas till konferensavgift, resa och hotellkostnader samt kostnader för framställning av presentationsmaterial i samband med vetenskaplig presentation vid kongress och avses främst att användas för ett avgränsat projekt. 

Behörig att söka är person med anställning inom offentlig primärvård alternativt på enhet med avtal enligt vårdval i primärvård i Göteborg och Södra Bohuslän, som planerar att presentera eget forskningsmaterial.

Du ska inte tidigare beviljats medel för projektet av lokala FoU-rådet i Göteborg och Södra Bohuslän.

Förutsättningen för att medel kan beviljas är att du fått skriftligt besked på att din presentation (poster eller föredrag) är accepterad och att ditt projekt är registrerat i FoU i VGR.

Ansökan

Sista ansökningsdag 17 december 2018.

Publicerad: