Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi fyller år!

Publicerad:

Den 10 december 2019 firade FoU-centrum Göteborg och Södra Bohuslän 10-årsjubileum.

Dagen var fylld med intressant forskning i form av projektpresentationer, posterutställning och diskussion kring hur vi tar primärvårdsforskning vidare. Vi fick lyssna på två forskare som beskrev sin resa från student till docent. Vi hann även med en projektverkstad för forskare och projektledare då de fick hjälp med allt från anslagsansökningar och statistik till etiska spörsmål.

Stort tack till er som medverkade och deltog. Vi ville genom att bjuda in till denna dag dela med oss av den nyfikenhet och kreativitet och det engagemang som driver oss och verksamheten. 

Vi fortsätter nu  framåt och hoppas att åter få möta er alla i olika sammanhang präglade av forskning, utbildning och utveckling.

Välkomna att kontakta oss för stöd och hjälp i forskningsprocessen! 

På bilderna ovan ser vi, förutom vår fina jubileumstårta, på övre raden från vänster: Hálfdán Pétursson, Gudny Sveinsdottir, Karin Holm Kaloczy, Michael Melby, Robert Eggertsen, Ann Söderström, Jan Kilhamn och Maria Larsson.

Nedre raden från vänster: Karin Samsson, Lena Bornhöft, Bledar Daka och Karin Holm Kaloczy

Publicerad: