Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Årsredovisning FoU i VGR 2018

Publicerad:

Inför Årsredovisning av FoU i VGR 2018 ska alla som inom sin anställning i Västra Götalandsregionen är forskningsaktiva nu uppdatera sin information i projektdatabasen FoU i VGR.

Årsredovisningen för aktuell forskning blir publikt synlig den 15 april och för att inkluderas i den webbaserade årsredovisningen måste användaravtalet (GDPR) godkännas och forskningsprojekten uppdateras och anslutas till arbetsplats.

Detta gäller allt; större liksom mindre forskningsprojekt, avhandlingar och master-, C-, och D-uppsatser, enligt ett verkställighetsbeslut och finns beskrivet i en informativ uppdragsbeskrivning för forskningsaktiva i VG-regionen.

Ni som  är forskningsaktiva ska själva uppdatera era uppgifter i projektdatabasen FoU i VGR genom att logga in i projektdatabasen och följa instruktionerna i den "gula rutan".

Frågor?

Har du frågor kan du kontakta din FoU-guide inom din verksamhet.
Guiden ger dig stöd vid behov och kan lotsa dig genom processen.

Länk till kontaktuppgifter

Uppdragsbeskrivning för forskningsaktiva i VGR

Publicerad: