Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Om FoU-centrum Göteborg och Södra Bohuslän

Vård som erbjuds inom primärvård i Göteborg och Södra Bohuslän ska vara baserad på beprövad erfarenhet, den senaste kunskapen och präglas av lättillgänglighet, kompetens och effektivitet.

En sådan verksamhet kräver en kraftfull och engagerad FoU-verksamhet, som skall bedrivas överallt och involvera alla personalkategorier. Vi är till för dig som har intresse av forskning i primärvård och folktandvård. Kontakta oss om du vill få information om hur du kan ta en idé vidare eller om du vill ha hjälp med ett pågående forskningsprojekt.

Handledning

Projekt som handleds av oss på FoU-centrum Göteborg och Södra Bohuslän (informationen kan ta upp till ca. 30 sek. att ladda ner). Kontaktuppgifter till handledarna hittar du vid "Vi som arbetar här!".

Alla forskningsintresserade och fikasugna som är hos oss eller i närheten är hjärtligt välkomna att komma och fika med oss sista tisdagen varje månad kl. 10:00. 

Vi pratar vitt och brett om FoU, nyheter och allt som rör och berör oss.

Välkommen!

Anmäl dig till vårt FoU-brev!

Vi skickar 4-5 gånger/år ett FoU-brev med bl.a. information om utlysningar, events och kurser. Anmäl dig till brevet genom att ange din e-postadress nedan och klicka på "prenumerera". Du kan enkelt avprenumerera här eller via en länk i brevet. 

Vi är också tacksamma för input om brevets innehåll. Använd nedan länk.

Länk till formulär för tips och förslag på FoU-brevets innehåll

Du måste ange e-postadressen
Senast uppdaterad: 2021-03-16 16:40