Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-staben

Profilbild av Susanne Bernhardsson

Susanne Bernhardsson

Tf. FoU-chef, docent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Avhandling

Advancing evidence-based practice in primary care physiotherapy: Guideline implementation, clinical practice and patients' preferences (2015)

Forskningsområden

Implementeringsforskning, fysioterapi, EBM/EBP, behandlingsriktlinjer, muskuloskeletal smärta, patientens preferenser, kvantitativ och kvalitativ forskningsmetodik.

Profilbild av Inger Hansson

Inger Hansson

FoU-koordinator/FoU-guide
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Test 

Profilbild av Carin Sjöström Greenwood

Carin Sjöström Greenwood

FoU-koordinator/FoU-guide
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

test

Profilbild av Maria Dottori

Maria Dottori

FoU-koordinator, legitimerad sjukgymnast.
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Koordinator med inriktning mot projekt samt forskningsstudier.


Marias huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att organisera, planera samt strukturera upplägg av datainsamling vid studier och större projekt.

Kontakta Maria om du har frågor som rör datainsamling samt upplägg vad gäller forskning kliniskt i primärvård. Utöver klinisk erfarenhet och kunskap av att arbeta i olika journalsystem med tillhörande plattformar kan Maria även vara behjälplig inom datamanagement samt upplägg av enkätverktyg.

Profilbild av Kristina Alfredsson

Kristina Alfredsson

Receptionist, administratör
Kungsgatan 12, vån. 6, Göteborg

Kristina är den person du först möter när du kommer till oss. Hon har koll på var vi håller hus och kan visa dig tillrätta.

Förutom att vara spindeln i nätet och den som håller ordning på lokalerna tillsammans med cheferna på våning 6 så arbetar Kristina för alla verksamheter på våning 6. Hon hanterar också gemensamma beställlningar och ekonomi. 

Senast uppdaterad: 2020-02-05 09:34