Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Annonsering

I vissa projekt annonserar vi efter personer/patienter som vill delta i studier.

Vi följer etiska riktlinjer för forskning. Alla våra projekt anmäls till PUL och vid alla tillfällen som det krävs gör vi en etikansökan vid den regionala etikkommiten i Göteborg . Det är viktigt att du som är projektledare går till väga enligt regionens riktlinjer för befintliga avtal och processer. Alla projekt skall granskas innan du rekryterar deltagare.

Du som projektledare gör utkast till annons för rekrytering av deltagare tillsammans med din handledare. Var noga med att uppge rätt avsändare för annonsen och ev hemsidesadress där man kan läsa mer om projektet. Överlämna text och det ansvarsnummer/beställarid som ska belastas samt önskad annonseringsplats till Eva Almvist för vidare korr och hantering. Eva återkommer med korr från tryckprogramvara (där du ser den storlek och det utseende som annonsen exakt kommer att ha i tidningen) och pris utifrån den yta som krävs för inlämnad text efter kontakt med de för tillfället upphandlade tjänsterna för detta i Västra Götalandsregionen.

Senast uppdaterad: 2021-03-18 13:46