Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-kurser och Seminarier vid FoU-centrum Södra Älvsborg

För medarbetare som är verksamma inom Västra Götalandsregionen (även privata vårdgivare med vårdavtal eller samverkansavtal). Läs mer om kurserna och seminarierna nedan.

Kursutbud från Göteborgs universitet som arrangeras på FoU-centrum Södra Älvsborg

Forskningsmetodik - en introduktion är en uppdragsutbildning vid institutionen för medicin vid Göteborgs universitet. Kursen vänder sig till samtlig personal inom Västra Götalandsregionen (även privata vårdgivare med vårdavtal eller samverkansavtal) med kunskaper motsvarande kandidatexamen.

MFM301-kursen ges åter hösten 2019. Översiktskurs i forsknings- och utvecklingsmetodik för personer i ledande ställning 1,5 hp grundnivå (MFM301). MFM301 Översiktskurs i forsknings- och utvecklingsmetodik för personer i ledande ställning är en uppdragsutbildning vid institutionen för medicin vid Göteborgs universitet.

Övrigt kursutbud från FoU primärvård

Ta del av fler kurser från FoU primärvård, Västra Götalandsregionen - besök den centrala kurssidan.

Övriga inbjudningar till vårt FoU-centrum

Kom och låt dig inspireras i ett lärandeseminarium med fokus på att utveckla den vetenskapliga dialogen och se vilka reflexioner studier ger.

Senast uppdaterad: 2019-11-28 16:11