Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Om FoU-centrum Södra Älvsborg

Flera verksamheter i samma hus

Inom FoU-centrum har vi ett nära samarbete mellan FoU primärvård VGR och Folktandvården FoU.  Här finns också ett av lokalkontoren för Studierektorsenhet primärvård, såväl som kansli för Lokala FoU-rådet Södra Älvsborg, för dessa återfinns kontaktuppgifter på respektive hemsida. Förutom verksamhetsnamn så har alla samma post- och besöksadress enligt nedan. För medarbetare som är anställda inom primärvård eller folktandvård finns möjlighet att boka konferens- och möteslokaler.

Adress:
FoU-centrum Södra Älvsborg
Sven Eriksonsplatsen 4
503 38 BORÅS

Hitta till oss

Läs mer om hur du bokar lokal

FoU

Kontaktuppgifter:
FoU primärvård
Folktandvården FoU
Lokala FoU-rådet Södra Älvsborg.

För anställda som vill arbeta med forsknings- och utvecklingsarbete finns FoU primärvård och Folktandvården FoU i Södra Älvsborg som ett stöd. Här erbjuds kurser i forskningsmetodik, såväl som handledning vid FoU-projektarbete och stöd vid formulering av FoU-ansökan. När det blir aktuellt att presentera resultat som trycksak, presentation eller i nyhetsflöden så finns även stöd vid vår enhet. I våra lokaler finns också flera projektarbetsplatser med tillgång till dator med mjukvaror som används inom forskning. Här finns också möjlighet att arkivera dina forskningsdata.

Vårt uppdrag är att stödja, stimulera och initiera forskning i primärvård och att utveckla den vetenskapliga kompetensen hos anställda för att främja en evidensbaserad god och säker vård. Vår profil karakteriseras av kreativitet, inspiration, tillgänglighet och samverkan. Vårt arbete präglas alltid av en vetenskaplig ansats.

Aktuella nyheter hittar du på vår startsida.
Vill du bläddra i vårt äldre nyhetsarkiv från vår gamla hemsida, så återfinns det här.

Senast uppdaterad: 2019-11-28 16:08