Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Distansarbetsplatser och våra bokningsbara lokaler

Vårt centrala läge nära Centralstation och Resecentrum i Borås gör vårt FoU-centrum till en intressant mötesplats för personal i primärvård och Folktandvård.

Arbeta på våra distansarbetsplatser
Vi erbjuder arbetsplats under ditt projektarbete, platsen bokas inte i förväg - det är bara att dyka upp. Vår entrédörr är alltid låst, ring på dörrtelefonen.

Boka ditt möte/föreläsning hos oss
Vi är glada att det är många som vill låna våra lokaler. Du kan kostnadsfritt boka föreläsningssal, konferensrum och grupprum hos oss om du tillhör primärvården eller folktandvården i Södra Älvsborg

För att uthyrningen av lokalerna ska fungera tillsammans med vår ordinarie verksamhet kan det vara bra att känna till att vi inte har någon konferensservice och har ingen möjlighet att erbjuda kontorsmaterial till deltagare.

Vill du ha tillgång till lokalerna före kl 08:00, kontakta oss för att se om det är möjligt att avtala tid med personal på plats den aktuella dagen.

Vi hoppas att allt ska fungera under ert möte.

Bengt Dahlin: 
Salen kan arrangeras om mellan biosittning (60 personer), skolsittning (32 personer) och konferens med u-bord (20-28 personer). I salen finns dataprojektor (även OH-projektor), hörslinga, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, dator med internetuppkoppling, telefon med högtalarfunktion.

Samspelet:
Konferensrummet har plats för 12 personer. i Samspelet finns bildskärm, dator, wifi, webcamera och Skypeinstallation som ger möjlighet till distanskonferens.

Mega: 
Grupprum med plats för 5 personer. I rummet finns en whiteboard, en dator med internetuppkopplig och en 55-tums TV-skärm kopplad till datorn. 

När du lånar våra lokaler får du tillgång till vårt kök. Här hittar du kaffepulver, te, mjölk, muggar, glas, tallrikar, bestick, kaffebryggare, vattenkokare, termos samt diskmaskin.

För dig som bokar lokal ingår gratis kaffe men du får själv hålla med tilltugg. 

Du som har bokat/är ansvarig för mötet är skyldig att:

 • Studera utrymningsplan
 • Ta reda på närmaste utrymningsväg och uppsamlingsplats
 • Se efter var brandsläckare finns

Du som bokat/är ansvarig för mötet är skyldig att återstålla lokalen till det skick det var i när ni kom.

Detta inkluderar:

 • ställa möbler på ursprunglig plats
 • stänga fönster
 • dra upp markiser
 • stänga av projektorn
 • plocka bort allt efter fika
 • sortera sopor enligt kommunala riktlinjer och bär ut dem till soptunnan
 • torka av alla ytor samt
 • ställa in disk i diskmaskinen, starta den vid behov och plocka ur om den är klar.
Senast uppdaterad: 2020-07-06 10:14