Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Boka lokal

Vårt läge knappt 100 meter till Centralstation och Resecentrum i Borås gör centrumet till en intressant mötesplats för personal i primärvård och Folktandvård.

Arbeta på våra distansarbetsplatser
Vi erbjuder arbetsplats under ditt projektarbete, platsen bokas inte i förväg - det är bara att dyka upp. Vår entrédörr är alltid låst, ring på dörrtelefonen.

Boka ditt möte/föreläsning hos oss
Du kan boka föreläsningssal, konferensrum och grupprum på FoU-centrum. Det är ditt ansvar att först se efter att lokalen inte redan är upptagen via "Se alla bokningar kalender" via länk nedanför detta stycke och ta del av vad du som bokar måste uppfylla i form av "Kriterier för att låna lokal" längst ned på sidan.  När du sett att lokalen ännu inte är bokad lägger du in din bokning via knapp som syns på sidan för kalendern. En blankett öppnas efter din bokning och den ska sändas till förtryckt adress. När blanketten är mottagen får du en mailbekräftelse om lokalbokningen. Det är viktigt att sända in blanketten. Lokalbokningen godkänns inte förrän blanketten kommit in till FoU-centrum. Fram till tre veckor före mötet kan du ändra/avboka utan kostnad. Du når din bokning via knapp nedan och avbokar/ändrar. Ansvarsnumret blir debiterat om mötet inte hålls vid bokat datum. Vill du ha tillgång till lokalerna före kl 08:00, kontaktas FoU-centrum för att se om det är möjligt att avtala tid med personal som finns på plats den aktuella dagen.

  Se alla bokningar i kalender - Boka möteslokal - Avboka möteslokal

 

Möjlighet att använda mentometersystem
Hos oss finns det möjlighet att låna två styck mentometersystem med vardera 32 styck mätare. Båda systemen kan användas samtidigt och du har alltså möjlighet att ha så många som 64 personer som röstar. Läs mer om mentometrarna.

Till dig som lånar möteslokal hos oss
Vi är glada att det är många som vill hyra våra lokaler. För att uthyrningen av lokalerna ska fungera tillsammans med vår ordinarie verksamhet, är det några saker som du som bokat lokalen är ansvarig för och några som kan vara bra att känna till då vi inte har någon vaktmästare/kanslist e d. och ingen möjlighet att erbjuda kontorsmaterial till deltagare:

Brandinstruktioner:
Du som har bokat/är ansvarig för mötet är skyldig att:Studera utrymningsplanTa reda på närmaste utrymningsväg och uppsamlingsplatsSe efter var brandsläckare finns

Återställ lokalen i det skick den var när du kom:
Ställ möbler på ursprunglig plats, stäng fönster, dra upp markiser, stäng av projektorn, plocka bort allt efter fika, sortera sopor enligt kommunala riktlinjer och bär ut dem till soptunnan, torka av alla ytor, Ställ in allt i diskmaskin och starta den vid behov samt plocka ur om den är klar.

Detta finns (förutom tekninsk utrustning): Kaffepulver, te, muggar, glas, tallrikar och bestick.
Detta finns inte: Mjölk, fikabröd, pappersmuggar.

Annat om fika
Det finns kaffebryggare med stora termosar att brygga i. Ta en portionspåse kaffepulver till två liter vatten. Om du önskar mjölk till kaffet får du själv komplettera med det. För dig som bokar lokal ingår gratis kaffe men du får själv hålla med tilltugg. Intill vår entré ligger La Gare Smörgåsbutik & Café (tele 033-14 06 77) där kan du beställa fikabröd och enkla lunchpaket, ett par dagar i förväg. Tänk på att uppge dina fakturauppgifter och ansvarsnummer vid beställning, om du inte betalar kontant. Brickor o d bärs tillbaka til cafée.

 

Tips vid ev problem med monitorer (i lokal Mega och Samspelet):

För skärmvisning till den stora skärmen tryck på tangenterna (på datorns tangentbord), Fn och F8. Då växlar skärmvisning från datorn till annat alternativ för visningsmedia.

Vi hoppas att allt ska fungera under ert möte.

Bärbar telefon som även används för att öppna entrédörr till FoU-centrum
Vår entrédörr på övre plan till FoU-centrum är alltid låst och när någon ringer på dörren, så ringer det i alla våra telefoner här i lokalen. Du som har bokat/är ansvarig för mötet är också ansvarig för att alla kommer in och det är ej tillåtet att ställa upp dörren, den skall vara stängd och låst. Låna den bärbara telefonen, som finns i köket på övre plan vid kaffebryggaren eller på nedervåningen vid köket, för att öppna entrédörren. När det ringer på den så svarar du via den gröna telefonknappen, möt personen vid dörren och eller öppna dörren genom att trycka på 5 på telefonen. Samma instruktioner finns även på telefonens basenhet. Glöm inte att avsluta med den röda telefonknappen. Telefonen kan även användas för externa samtal.

Senast uppdaterad: 2019-11-28 16:14