Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Äntligen BankID!

Publicerad:

Från och med vårens ansökningsomgång ska du som ansöker om forskningsanslag från Lokala FoU-rådet i Göteborg och Södra Bohuslän signera nödvändiga blanketter med hjälp av BankID.

Under våren 2022 utvecklas ansökningssystemet för de lokala FoU- rådsanslagen i Göteborg och Södra Bohuslän vilket medför att din ansökan till Lokala FoU-rådet i Göteborg och Södra Bohuslän ska signeras med BankID.

Det innebär att alla som ska signera Bekräftelse av ansökan (blankett 1) och Begäran om att ta beviljande medel i anspråk (blankett 2) behöver ha en registrerad profil i Researchweb.

Profilen behöver innehålla arbetsplats i CV och akademisk grad. Förbered i god tid genom att se till att enhetschef, verksamhetschef, handledare och övriga som ska signera har en registrerad profil/konto i Researchweb.

Lokalal FoU-rådet i Göteborg och Södra Bohuslän (länk till extern webbplats)

Utvecklingen sker i flera steg:

Steg 1 - klart från och med 1 mars

Projektmedel
Medel till etikansökan
Statistikkonsultation.

Steg 2 - klart under mars månad

Transkriberingsstöd
Bidrag till tryckning av avhandling
Kommunikationsstöd
Poster/ Föredragsansökan
Publiceringsstöd
Resa- och Konferensbidrag
Språkgranskning

Publicerad: