Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Doktorander

Här hittar du kontaktuppgifter till våra doktorander

Profilbild av Egill Snaebjörnsson Arnljots

Egill Snaebjörnsson Arnljots

Doktorand, ST-läkare i allmänmedicin
Profilbild av Helena Lorén

Helena Lorén

Profilbild av Kristin Ottarsdottir

Kristin Ottarsdottir

Doktorand, distriktsläkare
Profilbild av Laura Jess

Laura Jess

Doktorand, leg. fysioterapeut
Profilbild av Linnea Nissling

Linnea Nissling

Doktorand, leg. psykolog

Linnea Nissling är legitimerad psykolog och doktorand vid psykologiska institutionen vid Göteborgs Universitet samt FoU Primärvård Södra Älvsborg. Hon arbetar kliniskt på en digital psykologimottagning i Närhälsan Södra Älvsborg. Hon forskar om internetbehandling för patienter i primärvården med fokus på tredje pelaren i evidensbaserad praktik och att på olika sätt involvera patienter i behandling.

Linnea påbörjade doktorandutbildningen 2019. Hennes avhandlingsarbete har arbetstiteln ”The voice of patients: Peer support, patient involvement and empowerment in internet delivered psychological treatment” och innehåller fyra delarbeten som följer en röd tråd kring patientperspektiv i internetbehandling och digital vård.

Profilbild av Marie Persson

Marie Persson

Doktorand, leg. psykolog
Profilbild av Märit Löfgren

Märit Löfgren

Doktorand, specialistläkare i allmänmedicin

Märit Löfgren är specialist i allmänmedicin och civilingenjör med inriktning mot Industriell ekonomi. Löfgren kombinerar sin doktorandtjänstgöring med kliniskt arbete på Praktikertjänst Herkules vårdcentral i Borås. 

Märit blev doktorand 2019 och är i början av arbetet med en avhandling vars arbetsnamn är ”Studiecirklar i samverkan mellan primärvård och folkbildning för ökad patientdelaktighet vid komplex ohälsa och långvarig nedsättning av arbetsförmågan”. Forskningsområdet handlar om återgång i arbete, hälsolitteracitet, känsla av sammanhang, biopsykosocial modell och samverkan mellan primärvård och andra samhällsaktörer för att möjliggöra ökad patientdelaktighet och bättre hälsoutfall.

Profilbild av Rebeka Arnljots

Rebeka Arnljots

Doktorand, specialist i allmänmedicin
Profilbild av Stefan Malmberg

Stefan Malmberg

Doktorand, specialist i allmänmedicin
Senast uppdaterad: 2022-08-25 18:35