Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoUUI-centrum Fyrbodal

Välkommen till FoUUI-centrum Fyrbodal! Här samverkar konkurrensneutrala verksamheter med uppdrag inom Forskning, Utbildning, Utveckling och Innovation för den nära hälso- och sjukvården samt folktandvården inom Fyrbodal.

På FoUUI-centrum Fyrbodal samverkar:

FoU primärvård Fyrbodal
Vårdsamverkan Fyrbodal(extern webbsida)
Folktandvården FoU (extern webbsida)
Primärvårdens utbildningsenhet Fyrbodal (extern webbsida)
Lokala FoU-rådet Fyrbodal (extern webbsida)

 

Kontakta oss
Besök

Boka gärna tid i förväg med den person du vill träffa.

Besöksadress

Vänerparken 15 A
462 35 Vänersborg

Vi följer Regionhälsans riktlinjer under den pågående Covid-19 situationen. Bokning av lokalerna kan inte göras för närvarande.

 

 

 

 

 

Hos oss kan du boka lokaler för möten och föreläsningar. Vi har även gästarbetsplatser.

Våra lokaler: 

Konferensrum - Välkommen att boka våra lokaler i mån av plats, boka gärna tid för visning.

Gästarbetsplats -  Här kan du antingen arbeta via din egen dator eller använda stationär dator hos oss. Trådlöst nätverk - Vgr publik. 

Läs mer om våra lokaler och bokningsrutiner

Aktuellt

  • Ta del av Irene Svenningsson med flera som nyligen har publicerat artikel om hur erfarna vårdsamordnare uppfattat funktionen när de har jobbat några år som vårdsamordnare.

  • Interreg projekt Sverige - Norge - Europeiska regionala utvecklingsfonden - eTeam för välfärdsteknologi. Projektets mål är att utveckla organisatorisk och kunskapsbaserad innovationsförmåga i gränsregionens kommun, näringsliv och akademiska institutioner, för att bättre kunna möta framtidens vård- och omsorgsbehov.

  • Sofia Juhlin har fått första artikeln i sin avhandling publicerad! Sofia är doktorand vid Göteborgs Universitet, Sahlgrenska akademin, Institutionen för Neurovetenskap och Fysiologi och arbetar kliniskt som sjukgymnast vid Närhälsan Uddevalla rehabmottagning.

  • FoU Primärvård på Vetenskapsfestivalen - Delta online!

  • Grattis Hülya Çevik-Aras, ny docent i ämnet oral medicin. Hülya arbetar som tandläkare vid Specialistkliniken för orofacial medicin/sjukhustandvård i Trollhättan/NÄL och forskar om salivens påverkan på munslemhinnor och muntorrhet i samarbete med institutionen för odontologi, Göteborgs universitet. Hon stöttar även nya forskningsidéer som FoU-ledare i Fyrbodal, Göteborg och Södra Bohuslän. – Det känns väldigt roligt att ha blivit docent! Det har varit en lång resa och jag har arbetat hårt för det här. Det som har drivit mig är viljan att få svar på mina frågor, säger Hülya.

Senast uppdaterad: 2021-08-20 15:10