Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoUU-centrum Fyrbodal

Välkommen till FoUU-centrum Fyrbodal!


Här samverkar konkurrensneutrala verksamheter med uppdrag inom Forskning, Utveckling, Utbildning, och Innovation för den nära hälso- och sjukvården samt folktandvården inom Fyrbodal.

Vi följer Regionhälsans riktlinjer under den pågående Covid-19 situationen. Bokning av lokalerna kan inte göras för närvarande.

 

 

 

 

 

Hos oss kan du boka lokaler för möten och föreläsningar. Vi har även gästarbetsplatser.

Våra lokaler: 

Konferensrum - Välkommen att boka våra lokaler i mån av plats, boka gärna tid för visning.

Gästarbetsplats -  Här kan du antingen arbeta via din egen dator eller använda stationär dator hos oss. Trådlöst nätverk - Vgr publik. 

Läs mer om våra lokaler och bokningsrutiner

Kontakta oss
Besök

Boka gärna tid i förväg med den person du vill träffa.

Besöksadress

Vänerparken 15 A
462 35 Vänersborg

 

Aktuellt i Fyrbodal

  • Den 1 mars öppnar återigen Västra Götalandsregionens fyra lokala FoU-råd för ansökningar om anslag. FoU primärvårds respektive FoU-centrum är anslagsgivarkanslier för de lokala FoU-råden gällande hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen.

  • Nya innovationsmedel har tilldelats Tina Arvidsdotter för att utveckla DigiFysASP, ett digifysiskt AntiStressProgram via 1177 vid stressrelaterad psykisk ohälsa.

  • Forskningen i Primärvård ligger långt efter den inom sjukhusvården. Framför allt saknar vi en tillväxt av forskare med högre kompetenser som docenter och professorer. Att vara nybliven disputerad är för många att komma ut i ett vakuum. Efter att ha haft handledning och uppgjord forskningsplan står man plötsligt med sitt ”forskarkörkort” ensam och utan stöd. I det läget finns en risk att man tappar sin kontakt med forskarvärlden och inte kommer upp på banan igen. PDF-gruppen bildades 2019 för att råda bot på ovan två problem!

  • Kursstart för Vetenskapligt Förhållningssätt - FoU primärvård Fyrbodal

Kommande event

23
mar

AHA - Lärandeseminarium

Plats: Zoom
Ort:
13
apr

Forum för FoU - Färska resultat och berättelser från forskarvärlden nära dig!

Plats: Webbinarium - länk skickas till alla anmälda i god tid innan eventet.
Ort: Göteborg
Senast uppdaterad: 2021-02-24 15:41