Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förtydligande - Föreläsning - Anders Hansen

Publicerad: Uppdaterad:

Förtydligande - Anders Hansen - Träna för din hjärna - Hjärnstark 14 oktober 2019, kl. 14:00-15:30, Quality hotel, Vänersborg.

Anmälningslänken till föreläsningen "Hjärnstark" är stängd och föreläsningen är nu fullbokad.

OBSERVERA att föreläsningen "Skärmhjärna" är fullbokad.

Det har tidigare gått ut ett meddelande att Vänersborgs kommuns föreläsning kräver anmälan och att tiden är ändrad till kl 17:00.

Till dig som anmält deltagande, ber vi att du kommer i god tid så registrering kan ske då många är anmälda. Samåk gärna både för miljö och plats då det är begränsat med parkeringsplatser.

Varmt välkommen!

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ? Se då till att röra på dig och boka en föreläsning med Anders Hansen. Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss, det här gäller för både barn och vuxna, ja, till och med för äldre!

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna “Hälsa på recept”, “Hjärnstark” och “Skärmhjärnan”. Ev frågor besvaras av monica.blakstvedt@vgregion.se

 

Publicerad: