Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

MFM330 Forskningsmetodik - en introduktion

MFM330 Forskningsmetodik - en introduktion 8hp på avancerad nivå är en uppdragsutbildning vid institutionen för medicin, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet. Kursen går att läsa i Göteborg och i Borås.

Kursen vänder sig till samtlig personal inom Västra Götalandsregionen med kunskaper motsvarande kandidatexamen. 

Kursen motsvarar ca 5 veckors heltidsarbete (25 arbetsdagar), varav 11 dagar är obligatoriska kursträffar med undervisning kl. 09.00-16.00 och resten är egen inläsnings- och skrivtid. 

Kursen uppfyller kursdelen av delmål 2008, 19 respektive 2015:8 a5 för ST-läkare i allmänmedicin. 

Om du är ST-läkare och genomför FoU-kurs ska du vara klar med ditt  vetenskapliga, skriftliga individuella arbete senast 1 år efter godkänd kurs föutsatt att din ST-utbildning går som planerat. Du har 5 veckor för att genomföra ditt projekt. Därför är det  viktigt att du planerar in tid för genomförande av ditt projekt. Om du väljer att göra en litteraturstudie behöver du du planera in ytterligare FoU-tid under våren, förslagsvis under andra halvan av terminen.

Senast uppdaterad: 2021-03-18 15:13