Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

MFM330 Forskningsmetodik - en introduktion

OBS. Denna kurs kommer ej att ges mer. En ny kurs beräknas att ges våren 2023, som kommer att ha vissa likheter med MFM330. Mer information kommer.

MFM330 Forskningsmetodik - en introduktion 8hp på avancerad nivå är en uppdragsutbildning vid institutionen för medicin, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet.
Kursen går att läsa i Göteborg och i Borås.

Kursen vänder sig till samtlig personal inom Västra Götalandsregionen med kunskaper motsvarande kandidatexamen. 

Kursen motsvarar ca 5 veckors heltidsarbete (25 arbetsdagar), varav 11 dagar är obligatoriska kursträffar med undervisning kl. 09.00-16.00 och resten är egen inläsnings- och skrivtid. 

Kursen uppfyller kursdelen av delmål 2008, 19 respektive 2015:8 a5 för ST-läkare i allmänmedicin. 

Om du är ST-läkare och genomför FoU-kurs ska du vara klar med ditt  vetenskapliga, skriftliga individuella arbete senast 1 år efter godkänd kurs föutsatt att din ST-utbildning går som planerat. Du har 5 veckor för att genomföra ditt projekt. Därför är det  viktigt att du planerar in tid för genomförande av ditt projekt.

Senast uppdaterad: 2022-06-20 10:53