Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-projekt

”En stark klinisk forskning är förutsättningen för en evidensbaserad och kunskapsstyrd hälso- och sjukvård präglad av hög kvalitet" (Världsklass! - Åtgärdsplan för den kliniska forskningen SOU 2008:7)

Det pågår inom FoU primärvårds upptagningsområde i genomsnitt 200 projekt varje år. Dessa spänner över en mängd olika områden och projektledarna kommer från primärvårdens alla yrkeskategorier.

Genom FoU i VGR kan alla intresserade ta del av både de projekt som pågår och de som tidigare genomförts i Västra Götalandsregionen. I menyn här på sidan finns en länk till mer information om denna projektdatabas, om projekten och FoU-guiderna.

FoU primärvård arbetar aktivt med organisering av så kallade forskningsplattformar. Ett av målen i detta arbete är att kartlägga vilka som har liknande forskningsinriktning och att skapa kontaktytor. Länk till mer information om dessa forskningsplattformar finns i menyn.

I sidans meny samlar vi också länkar till sidor som ytterligare beskriver projekt och samarbeten.

Senast uppdaterad: 2018-06-04 14:03