Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Våra verksamheter

Inom Regionområde FoUUI primär och nära vård ingår följande verksamheter.

Allmänmedicinskt centrum

Det huvudsakliga uppdraget för Allmänmedicinskt centrum (AMC) är att understödja läkarstudenters verksamhetsförlagda utbildning (VFU) som sker i primärvården Västra Götalands regionen samt i Region Halland. Information om verksamheten samt kontaktuppgifter hittar du här.

Forskning och utveckling primär och nära vård

FoU primär och nära vård stimulerar, stödjer och initierar forskning och utveckling samt utvecklar den vetenskapliga kompetensen hos personalen inom primär och nära vård. Information om verksamheten samt kontaktuppgifter hittar du här.

Primärvårdens utbildningsenhet

Primärvårdens utbildningsenhet i Västra Götaland har som uppdrag att stödja och kvalitetssäkra den kliniska utbildningen för samtliga vårdyrken inom primärvården. Information om verksamheten samt kontaktuppgifter hittar du här.

Socialmedicinskt centrum

På Socialmedicinskt centrum bedrivs undervisning på läkarprogrammet och högkvalitativ forskning med fokus på samspelet mellan människors hälsa och det omgivande samhället, på sociala faktorers påverkan på hälsan och levnadsvillkor. Information om verksamheten och kontaktuppgifter hittar du här.

Senast uppdaterad: 2022-11-09 15:33