Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt från Regionhälsan

Aktuellt från Regionhälsan

Regionhälsan välkomnar Per Gyllén som blir förvaltningens chefläkare. Han tillträder den 16 mars.

Tillsammans med Region Skåne är Västra Götalandsregionen först i Sverige med att genomföra testpiloten.

Illustration av hedersrelaterat våld och förtryck

Som första region i Sverige har VGR nu en heltäckande regional medicinsk riktlinje om hedersrelaterat våld. Riktlinjen är framtagen av en av Regionhälsans verksamheter, Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld nära relationer (VKV).

Karin Holm Kaloczy, primärvårdsdirektör, hälsar ett 70-tal chefer välkomna till Regionhälsans första chefsdag.

Ett 70-tal chefer samlades på Regionhälsans allra första chefsdag i Regionens hus i Göteborg den 16 oktober. -Våga prova nytt och annorlunda, uppmanade Karin Holm Kaloczy, förvaltningschef.

Henrik Bodin Regionhälsan

Regionhälsan välkomnar Henrik Bodin som blir förvaltningens chef för e-Hälsa och digitalisering. Han tillträder den 14 oktober.

Polis och SMC tillsammans

Den 3 oktober samlades cirka 300 personer från rättsväsende, sjukvård och skola till en gemensam dag på temat internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn.

Nationella primärvårdskonferensen 2019 arrangerades av Närhälsan tillsammans med Regionhälsan. I filmen kan du se några av de verksamheter från Regionhälsan som deltog under konferensen.

NPV

Den 1-2 oktober går Nationella Primärvårdskonferensen av stapeln i Göteborg. Konferensen anordnas av Regionhälsan och Närhälsan. Säkra din biljett idag!

Nyhet VGR Fokus

Barn i Västra Götaland har över lag goda förutsättningar för en god hälsa. Men det finns också stora skillnader mellan kommuner och stadsdelar. Flera landsbygdskommuner utmärker sig genom en högre andel barn med övervikt eller fetma och högre andel barn med minst en rökare i hemmet.

Senast uppdaterad: 2019-10-08 07:28