Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom.
Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk. Aktuell information om covid-19 (VGR) 

1177 Vårdguiden på telefon bokar inga tider till provtagning för pågående covid-19 infektion. Kontakta din vårdcentral för tidbokning.

Information about covid-19 in other languages (Folkhälsomyndigheten) Multi-language phone line about the coronavirus

Regionhälsan sammanfattar 2019

Publicerad:
Charlotte Nordström, styrelseordförande Regionhälsan

Regionhälsan bildades den 1 januari 2019, och vi kan nu sammanfatta vårt första år som förvaltning. Se filmen som sammanfattar vårt första år och läs kommentar från styrelseordförande Charlotte Nordström.

Efter första året som förvaltning visar Regionhälsans årsbokslut en hög nöjdhet hos såväl patienter som medarbetare. Förvaltningen kan också uppvisa en ekonomi i balans.  

-Jag är stolt och nöjd över att Regionhälsan första året som ny förvaltning uppnår en hög patient- och medarbetarnöjdhet. Det är en mycket bra utgångspunkt när det gäller att förbättra och utveckla våra viktiga verksamheter, säger Charlotte Nordström, ordförande i Styrelsen för Regionhälsan.

- Att vi har en ekonomi i balans är också mycket glädjande och viktigt, säger Charlotte Nordström.

- Vi kan också konstatera att personalomsättningen minskat, vilket är fantastiskt roligt med tanke på de utmaningar som vi alla har kring kompetensförsörjning, säger Karin Holm Kaloczy direktör för Regionhälsan.

Film: Regionhälsan 2019

Filmen sammanfattar Regionhälsans första år som förvaltning, med nyckeltal från årsredovisningen och med några nedslag i verksamheten.

Publicerad: