Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhälsans första chefsdag

Karin Holm Kaloczy, primärvårdsdirektör, hälsar ett 70-tal chefer välkomna till Regionhälsans första chefsdag.

Ett 70-tal chefer samlades på Regionhälsans allra första chefsdag i Regionens hus i Göteborg den 16 oktober. -Våga prova nytt och annorlunda, uppmanade Karin Holm Kaloczy, förvaltningschef.

- Vi har många spännande uppgifter att ta tag i och dagen ger oss möjlighet till ett gemensamt avstamp för vår nya förvaltning, sa Karin Holm Kaloczy.

Vår målbild, vision och Vi-känsla

Under chefsdagen gick man bland annat igenom Verksamhetsplan 2020 och den nya förvaltningsorganisationen samt diskuterade Regionhälsans gemensamma målbild med fokus på att skapa Vi-känsla och våga prova nytt och annorlunda.

Verksamhetsplan 2020 Regionhälsan

- Nu är det upp till var och en av oss att tillsamman skapa och utveckla en förvaltningskultur som tar Regionhälsan framåt och formar en förvaltning som ligger i framkant. Då gäller det att vi alla vågar prova nytt och annorlunda, uppmanade hon.

Så klarar vi framtidens hälso- och sjukvård

På eftermiddagen var Ann-Sofi Lodin, regiondirektör VGR, inbjuden för att prata om de utmanande och omvälvande omställningsprocesser som hälso- och sjukvården har påbörjat. Lodins besök under chefsdagen, avrundades med en givande diskussion och frågestund. Inom kort publiceras en film med alla frågor från våra chefer och svar från Ann-Sofi Lodin.

Regionhälsans allra första chefsdag avslutades med samtal kring två strategiskt avgörande frågeställningar:

  • Vad är det viktigaste förvaltningsledningen ska fokusera på för att utveckla Regionhälsan under 2020?
  • Vad är det viktigaste vi som chefer ska bidra med för att utveckla Regionhälsan under 2020?
Senast uppdaterad: 2020-01-10 11:07