Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Studierektorsenhet primärvård

Här utbildas morgondagens medarbetare inom primärvård!

Studierektorsenheten för primärvården i Västra Götaland är producentneutral och verkar för god kvalitét inom verksamhetsförlagd utbildning (VFU) och utbildning för läkare. Enheten samverkar med verksamhetschefer och handledare på alla vårdenheter inom VGPv. Enheten förvaltas av Regionhälsan. Studierektorsenhet primärvård har fem lokalkontor och en gemensam utbildningschef.

Aktuellt

  • Vi gratulerar Lotte Fris Boberg, Johanna Bouwmeester och Charlotte Annerud som genomfört specialistexamen i allmänmedicin 2020/2021 genom Svensk Förening för allmänmedicin (SFAM).

  • Bastjänstgöring (BT) införs i Sverige 1 juli 2021. I Västra Götalandsregionen pågår ett intensivt arbete med att göra organisationen redo.

  • Vi välkomnar Gun Stensson som i mars 2021 började som huvudhandledare för sjuksköterskestudenter i Falköping, Grästorp, Lidköping, Nossebro, Stenstorp och Vara.

  • Vi välkomnar Carin Larnert som ny kursledare inom Allmänläkarkurser. Utöver sitt nya uppdrag inom kursverksamheten arbetar Carin som specialist i allmänmedicin på Kongahälla vårdcentral.

 

 

Camilla Sandin Bergh 
Studierektorsenhet primärvård
Kungsgatan 12
411 19 Göteborg
Mobil: 070-082 40 31
E-post: camilla.sandin-bergh@vgregion.se

Vänerparken 15
462 35 Vänersborg

Kontaktuppgifter 
Studierektorsenhet
primärvård Fyrbodal

Kungsgatan 12, vån 6
411 19 Göteborg

Kontaktuppgifter 
Studierektorsenhet
primärvård Göteborg

Stationsgatan 3

541 30 Skövde

Kontaktuppgifter 
Studierektorsenhet
primärvård Skaraborg

Sven Eriksonsplatsen 4
503 38 BORÅS

Kontaktuppgifter 
Studierektorsenhet
primärvård Södra Älvsborg