Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kursverksamheten för ST-läkare flyttar till den nya förvaltningen

Närhälsan delades vid årsskiftet i två förvaltningar och kursverksamheten tillhör nu Studierektorsenhet Primärvård. Vi som tidigare arbetat i KursDoktorn fortsätter arrangera kurser med hög kvalitet.

KursDoktorn har tidigare drivits som en resultatenhet i Närhälsan, Västra Götalandsregionen. När den offentliga primärvården Närhälsan vid årsskiftet delades i två förvaltningar flyttades kursverksamheteten för ST-läkare över till den nya förvaltningen Regiongemensam Hälso- och sjukvård och har nu en organisatorisk tillhörighet till Studierektorsenhet Primärvård.

För dig som ST-läkare innebär omorganisationen ingen förändring. Vi som tidigare arbetat i KursDoktorn fortsätter arrangera kurser i Studierektorsenhet Primärvårds regi. Styrgruppen är oförändrad och i den ingår tre specialister i allmänmedicin: Britt Bergström, Camilla Sandin Bergh och Hanna Lernbrink. Vår utbildningskoordinator Annika Börjesson fortsätter också i den nya enheten. Liksom tidigare är vår målsättning att erbjuda kurser av hög kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan till höstens kurser!

ST-kurser


Senast uppdaterad: 2019-05-08 14:14