Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny kursledare till Allmänläkarkurser

Publicerad:

Vi välkomnar Carin Larnert som ny kursledare inom Allmänläkarkurser. Utöver sitt nya uppdrag inom kursverksamheten arbetar Carin som specialist i allmänmedicin på Kongahälla vårdcentral.

- Jag är specialist i allmänmedicin sedan 15 år tillbaka och nyinflyttad i VGR på grund av maken som jobbar på Östra sjukhuset. Jag har tidigare jobbat i Östergötland både på en större vårdcentral i Motala och nu senast i lilla samhället Skänninge. Förutom arbete på vårdcentral så har jag varit mångårigt fackligt aktiv, senast som ordförande för Östergötlands Läkarförening. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen och uppskattar alla typer av utomhusaktiviteter: cykling i alla former, hundpromenader, långfärdskridskor, skidåkning mm. Ser nu fram mot att jobba inom kursverksamheten med fortbildning som jag brinner för och att knyta nya kontakter inom primärvården i VGR, säger Carin Larnert.

Vi hälsar Carin varmt välkommen till oss!

 

Publicerad: